Podcast over mijn verhaal en sales

Van sales director naar zelfstandig ondernemer

In deze podcast vertel ik meer over mijn verhaal. Mijn werk in sales, van verkoper van lidmaatschappen op de sportschool tot sales director en nu zelfstandig ondernemer als sales mentor.  Samen met Matthijs van Dokkum van Zelfstandige Bazen bespreken we uitgebreid de do’s en dont’s van sales en heb ik een aantal waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kan om jouw sales kwaliteiten te versterken.


Klik en luister de aflevering via Spotify

Podcast over Rick Aarsman en salesDit is hoe ik je kan helpen als je daar klaar voor bent:

1. Snelheid en implementatie: 21 Dagen Sales Solution Calls
Informatie is leuk, maar het gaat om implementeren. Ik ben 21 Dagen je sidekick, steun en toeverlaat (eenmalig aanbod als soort light versie van mij) en help je met al je problemen en twijfels in sales.

2. Duurzame oplossing: 6 Maanden Sales Fundament Programma
Je eigen sterke Sales Fundament met systemen dat voor je werkt. Een stevig fundament om meer en beter te verkopen in 6 maanden. Je meest duurzame oplossing voor je sales.

3. Voor ambitiepijn en doorlopende hulp: Sales Director as a Service
Sales Director membership voor Agencies en SaaS scale-ups die meer en beter willen verkopen. 100% Flexibel: Pauzeren en opzeggen wanneer je wilt. Nooit meer ambitiepijn (dat je weet en voelt dat er meer mogelijk is).