B2B Marketing en B2B Sales mentor Rickaarsman.com

Hi, ik ben Rick. Ik systematiseer Sales Resultaat. 

Eerst even opscheppen. Ik heb honderden bedrijven geholpen om meer te verkopen. Als Commercieel Directeur heb ik een grote bijdrage gehad aan de groei van een agency (van 90 naar 800+ klanten in 12 landen). Als ondernemer vooral veel scale-ups en aantal start-ups geholpen. Bij elkaar heb ik duizenden salesgesprekken gevoerd of bijgewoond. 


Ook direct even eerlijk zijn. Ik heb zo veel fouten gemaakt. Schandalig veel. Maar, ik heb een ongezonde obsessie om te verbeteren. Optimaliseren, testen, zelf leren, coaching en feedback vragen, beter worden etc. En die kennis moet er uit. 


Mijn advies nu hier aan jou: Systematiseer je Sales Resultaat. 

Systematiseren kun je leren

Systematiseer je Sales Succes betekent het herkennen van de problemen en bottlenecks, dit compleet oplossen door het bij de wortel aan te pakken en het steeds beter te maken via een gestructureerde en doelgerichte aanpak. Effectief en efficiënt. 


Daar komen mijn superpowers goed van pas: actie, bouwen en beter worden.Implementeer je Sales Systeem om voor altijd met je struggles af te rekenen. Ik help je dit sneller, makkelijker en beter te doen. 


Ik lever dus impact. 


Actie. Kwaliteit. Resultaat.


En ik maak het je graag zo goed als bijna onmogelijk om nog te falen in je sales. 


Even kennismaken?

Mijn missie: 

Mijn missie is om elke Agency en SaaS scale-up te helpen een eigen Sales Systeem te hebben en voor altijd af te rekenen met Sales Struggles.