Beter en meer verkopen? Stel meer en betere vragen

De juiste vragen stellen is de meest krachtige manier om je klanten écht verder te helpen. Systematiseer je Sales Succes. Start hier.

Ja, ik wil beter verkopen

Zo ga ook jij meer en beter verkopen 

Dit is jouw 3 minuten aandacht meer dan waard. Dat garandeer ik je. ;)
Ik stop mijn sales struggle

Discovery is bepalend voor succes, maar dit is je garantie om te falen

De discovery fase is bepalend voor je Sales Succes., want dat is de enige manier om het échte probleem en gevoel (het probleem achter het probleem) van je prospect te achterhalen.


Je bepaalt dus zelf of een gesprek een succes wordt of niet.


Zeker als je de juiste vragen goed voorbereid, goed luistert en doorvraagt én dat ook nog eens combineert met storytelling en jezelf positioneert als expert. 


Pitchen voordat je het probleem echt begrijpt is de zekerheid op falen.


Jouw potentiële klant is alleen geïnteresseerd in het oplossen van zijn/haar probleem.


Niet in jouw product of service, maar of jij hun probleem kan oplossen.


Waarom zou je dan niet eerst alles doen om dat probleem écht te begrijpen?


Kijk: 


Wees eens eerlijk. Bij wie zou je zelf kopen?


Iemand die weinig aandacht aan jou en jouw probleem besteed en snel vertelt waarom je bij hem/haar moet kopen?


Of iemand die echt de moeite neemt om je te begrijpen, relevante voorbeelden heeft van andere bedrijven die een zelfde probleem hadden en je inspireert hoe dit op te lossen? 


Dat dacht ik ook... geen lastige keuze toch? 

Denk je dat je sales beter kan?
Volg dan deze 3 simpele stappen:

1. Download jouw 5 Stappen methode

Download hier jouw 5 Stappen Methode om de juiste structuur, opbouw en vragen te stellen. Jouw Sales Succes valt of staat namelijk met de vragen die je stelt. En ja, dat is voor te bereiden. Verlies nooit meer de structuur en houvast in salesgesprekken en ga meer en beter verkopen met deze 5 stappen.

2.Boek je kennismaking in

Ik ga je helpen. Gratis en vrijblijvend. Daarnaast is het altijd leuk en waardevol om even kennis te maken. En nee, dat is geen salespitch. Het gaat om helpen en van waarde zijn. Dat is ook waarom ik deze tips en tools al met je deel. Alles op basis van mijn ervaring, fouten, blunders, etc. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. 

3.Ga meer verkopen 

Ga beter en meer verkopen. Aan meer mensen (hogere conversie) en meer en betere orders. Sales valt en staat met je voorbereiding. De basics. Het fundament. En ja ik weet dat dat saai klinkt, maar wat zou het voor jou betekenen als je zeker weet dat je nooit meer onnodig kansen laat liggen? En dus daarna wel weer druk kan zijn met hacks (wat iedereen het liefste doet, ik weet het ;) ). 

Denk je dat er ooit iemand spijt heeft gehad om gericht hun sales te verbeteren? Start bij het fundament (en nee dat is niet altijd sexy...)

“Rick en ik zaten jaren in één kantoor. Ik werd gek van steeds maar weer diezelfde vragen, verhalen en volgorde in zijn salesgesprekken. 


Maar dat bleek dus geweldig te werken! 


Dus luister naar Rick als het over sales gaat. Maar ga nooit jaren in één kantoor zitten met hem.”

Rik Hoenselaar - Head of Digital Marketing bij House of Sports  

Stop playing life on hard mode.

Let's talk! Ik ga je helpen. Het enige wat jij nu hoeft te doen is een kennismakings call te boeken. Gratis en vrijblijvend. Gegarandeerd een hele waardevolle call.


Dit gaan we doen in deze call:

- 5 minuten kennismaken

- 15 minuten high level vragen beantwoorden

- 10 minuten advies op maat en begin actieplan


Zie je daar?

Of toch nog eerst een vraag? Blijf er niet mee zitten maar mail naar info@rickaarsman.com of stuur me een berichtje via LinkedIn.